Nieuwe trend: “Utility”

Nieuwe trend: “Utility”

Geplaatst op 01/09/2013 in Puur & Origineel door

Serax-52-weeks-800x936

Lamp 52 weeks van Cathérine Lovatt voor Serax

Als we het in de mode over Utility als trend hebben, praten we over overalls, zijzakken op broeken en andere details geïnspireerd op werkkleding. Denk je nu in wat deze aspecten kunnen doen in het interieur en je krijgt een goed beeld van wat we signaleerden als trend op de Maison & Objet interieurbeurs in Parijs.

Er was eens goed rondgekeken in het werkschuurtje, zo leek het. Gereedschappen, bouwmaterialen en zelfs de werkbank werden in een designjasje gestoken en zo geschikt gemaakt voor in huis. Beton, schragen, planken en touw brengen zo weer wat ruigere – noem het mannelijke – invloeden in het interieur, waarin pastelkleuren (nog steeds) de boventoon voeren.

Het interieur met een doe-het-zelf uitstraling is stoer maar boet niet in op luxe. Materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit; producten zijn functioneel en ambachtelijk gemaakt. Door iemand anders of door jou! Dus stroop je mouwen op en maak jezelf én je huis nuttig.

Bron: Perscentrum Wonen

Deel dit artikel:

Mia Domo Redactie

Naast onze gastbloggers schrijven wij natuurlijk ook namens de redactie regelmatig blogs. Heb je suggesties of ideeën voor onderwerpen waarover we echt moeten schrijven? Laat het ons dan weten!

Lees hier alle blogs van Mia Domo Redactie »