Kerstboom Zonder Naalden

Geplaatst op 09/12/2013 in Accessoires door

Bij veel mensen komt het gelijk na Sinterklaas opzetten: kerstboom-kriebels! Zodra Sint het land uit is worden alle kerstversiersels weer tevoorschijn gehaald. Gezellig samen de kerstboom versieren, glaasje Glühwein in de hand en meezingen met Wham! De rest van december heb je die heerlijke geur van dennenboom in je huis. 

Klinkt dit je helemaal niet goed in de oren en ben je eigenlijk niet zo’n fan van een echte kerstboom? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een kunst kerstboom. Het voordeel van zo’n nepperd is dat hij zijn naalden niet verliest en als je allergisch bent voor een echte Den is dit ook een prima oplossing. Er zijn tegenwoordig heel mooie kunst kerstbomen te koop, soms zelfs met ingebouwde lichtjes! Ben je ook van de kunst kerstboom niet zo’n fan en wil je gewoon echt eens wat anders, zónder die gezellige kerstsfeer te missen?

Deze had je natuurlijk al gezien, maar we hebben nog meer leuke ideetjes voor je. Deze kerstbomen zijn allemaal net zo gezellig als een echte maar hebben niet die vervelende naalden. Hang bijvoorbeeld allemaal leuke kerstversieringen in de vorm van een kerstboom (aan de muur of aan canvas) of hang je kerstlampjes op zo’n manier dat het lijkt alsof ze in de boom hangen. Laat je inspireren door deze leuke kerstbomen zónder naalden. Als je de vormen van een dennenboom volgt komt die kerstsfeer vanzelf!

 

 

kerstboom-versieringen

 

kerstboom-kleintjes

 

kerstboom-touw

 

kerstboom-lichtjes

 

kerstboom-houtjes

 

kerstboom-alternatief

 

Ben je enthousiast geworden over deze kerstbomen? Hou de site goed in de gaten want woensdag lees je hoe je zelf je kerstboom in elkaar knutselt!

Foto’s: Tamara’s LookBook op Welke.nl

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »