Umbra Nieuwe Hebbedingetjes

Geplaatst op 04/03/2014 in Modern & Design door

Ken je het merk Umbra? Al 31 jaar geleden werd het opgericht door twee heren die op zoek waren naar een bepaald soort raamverduistering, maar dit niet konden vinden. Daarop besloten ze het zelf te gaan ontwerpen. Umbra betekent dan ook schaduw in het Latijn. Tegenwoordig vind je bij Umbra veel leuke én betaalbare hebbedingetjes die ook heel leuk zijn om cadeau te doen. We willen je een paar van deze nieuwe producten laten zien. 

Met deze grappige glasmarkers ben je nooit meer je drankje kwijt of hoef je je af te vragen of iemand anders jouw drankje heeft gepakt. Handig en vooral heel erg leuk. Wel even onthouden welke kleur riempje je had…

Met deze vrolijke muurdecoratie geef je je interieur een vrolijke boost. De stickers zijn (vrijwel) op iedere muur te bevestigen.

Ga je liever voor een 3D uitvoering? Dan zijn deze gekleurde bloemen misschien wel meer jouw ding. Je bevestigt ze door middel van een klik systeem. Ze zijn er in het roze, zwart, wit en gekleurd.

Deze kapstok heeft inklapbare haakjes, zo neemt hij minder ruimte in als je er geen jas aan hebt hangen. Heel geschikt voor kleine ruimtes dus! Ook handig, je kunt je hoofd niet aan het haakje stoten als deze ingeklapt is! Kijk hier voor de verschillende maten en kleuren.

Heb je veel rommeltjes in je badkamer? In één van deze leuke mandjes kun je het makkelijk kwijt.

Muurdecoratie Wallflower

€ 24,95

Bestellen
Deel dit artikel: