Last Minute: De Kersttafel

Last Minute: De Kersttafel

Geplaatst op 22/12/2013 in Tafelen door

Het is nu écht bijna zover; Kerst. Kerst staat natuurlijk in het teken van gezelligheid, cadeautjes misschien, maar voornamelijk: lekker eten! Weet je al helemaal hoe je je kersttafel gaat aankleden straks, of heb je last minute nog een beetje hulp nodig? We hebben hier nog wat tips voor je.

Tafellinnen kan niet missen bij een stijlvol gedekte tafel. Een wit tafelkleed past bijna bij elk servies en laat het eten op je bord er echt uitspringen. Ga je liever voor iets meer kleur, dan is dit mintgroene tafelkleed van Jamie Oliver misschien meer wat voor jou. Wie van ruitjes houdt wordt misschien vrolijk van dit landelijke tafelkleed van At Home With Marieke. Er zijn trouwens ook bijpassende servetten.

leonardo-decanteur

Leonarde decanteur

Schenk je een lekker wijntje bij het eten? Met een decanteerder of een mooie karaf maak je van de wijn een echt sieraad. De decanteur van Leonardo is heel mooi vormgegeven, strak maar toch ook sierlijk. Ga je liever voor een wat traditionelere decanteur, dan is die van Schott Zwiesel misschien meer wat voor jou. Deze 7-delige set bestaat uit een decanteur met 6 bijpassende glazen; prachtig!

Een kersttafel is pas af met kaarslicht

Wat een kersttafel een kersttafel maakt zijn natuurlijk de accessoires. Je hoeft helemaal niet door te slaan in de traditionele kleuren, als het er maar gewoon gezellig uit ziet. Fleur je tafel wat op met waxinelichthouders, kandelaars en mooie servetten. Wat vind je van deze grappige ‘uil’ waxinelichthouders? Je kunt ook de natuur in huis halen met deze set van 5 houten waxinelichthouders van Bloomingville.

Het is ook leuk om je kersttafel een persoonlijke sfeer te geven. Hang bijvoorbeeld om het wijnglas met ene mooie strik een naamkaartje.

We wensen je alvast hele fijne feestdagen toe!

Maak je kersttafel helemaal af

Groen Jamie Oliver Tafelkleed

€ 29,99

Bestellen

Schott Zwiesel Decanteerset

€ 54,95

Bestellen

2 Uil Waxine- lichthouders (set van 2)

€ 12,50

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »