Silly Pull Light; De Kinderversie Van De Pendant

Geplaatst op 27/03/2014 in Modern & Design door

Pendant lampen of pendel lampen ken je vast al, we hebben je er afgelopen tijd al een aantal laten zien. Het vrolijke merk Silly Gifts komt met een kinder-variant van deze hippe hanglamp, de Silly Pull Light.

Silly Pull Light

silly-pull-light

Silly Pull Light Roze

De Silly Pull Light is een hanglamp voor in de kinderkamer, en super handig, want je kunt hem gemakkelijk aanschakelen door aan de lamp te trekken.

In vier verschillende kleuren (zwart, blauw, roze, rood) is er vast een lampje die bij de kleuren van jouw kinderkamer past. De pendant wordt geleverd met een LED lichtbron, dus je hoeft hem echt alleen nog maar op te hangen! Met een prijs van € 8,95 is dit wel zo’n item dat je niet kunt laten liggen, toch?

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »