Met Pasen Maak Je Een Paastak

Geplaatst op 06/04/2014 in Accessoires door

Pasen komt er weer bijna aan, een goede reden om lekker met paasversieringen aan de slag te gaan. Eerder lieten we je wat leuke ideetjes zien voor een paastafel en vandaag willen we je wat mooie paastakken laten zien.

 

paastak9

 

Je kunt gaan voor een traditionele, vrolijk gekleurde paasversiering, of eentje helemaal van nu, met mooie pastellen. De mooie, blauwige vazen van gerecycled glas die je de laatste tijd steeds ziet kun je gebruiken als basis van je versiering (in deze blog zie je zo’n vaas van House Doctor). Gieters, hoge vazen of emmers zijn natuurlijk ook heel leuk om je tak in te doen. Ben je bang dat je kunstwerk omvalt, verzwaar de basis van je paaskunstwerk dan met wat stenen, dan kan de vaas (of gieter of emmer) niet omvallen.

 

paastak7

 

paastak1

 

pasen

 

 

Een originele paastak heeft zelf geen bloemetjes. Wil je toch wat groens, stop dan een aantal mooie bloesemtakken tussen je paasversiering. Staat ontzettend leuk en geeft echt dat lente-gevoel.

 

pasen

 

paastak4

 

Heb je geen ruimte voor een grote vaas? Misschien is het voor jou dan een idee om je paastak op te hangen!

paastak-plafond

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »