Opruimen, Manden en Boxen Voor Een Opgeruimd Huis

Geplaatst op 16/01/2014 in Industrieel & City door

De feestdagen zijn voorbij, dat betekent dat je eindelijk tijd hebt je huis eens even goed op te ruimen. Breng niet alleen de kerstspullen maar weer terug naar de zolder, maar stal daar ook al je andere onnodige spullen. Opruimen; de meesten vinden het niet zo’n heel leuke bezigheid, maar je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug! Met een paar kleine hulpmiddelen heb je zo weer orde in de chaos gecreëerd.

Wil je je huis netjes houden, dan is het belangrijk dat je de spullen die je vaak gebruikt een vaste plek geeft. Dan raak je ze niet zo snel kwijt. Dit opbergrek, Dip-it van pt, is ideaal om al je dagelijkse spulletjes in te bewaren. Je kunt er niet alleen boekjes in kwijt, maar bijvoorbeeld ook je sleutels en de post.

opruimen dip it pt

Dip-it opbergrekje van pt

Dingen die je minder vaak gebruikt berg je op, uit het zicht óf in een gave mand of opbergdoos. Manden zien we de laatste tijd steeds vaker gewoon als accessoire, dus heb je niks om erin te doen, dan ook mag je er best eentje aanschaffen. Deze manden, Mellow, ook van pt, zijn er in verschillende kleuren en een setje bestaat uit drie verschillende maten. Ze zijn gemaakt van het hippe materiaal vilt.

opruimen-manden-pt

Manden ‘Mellow’ van pt

Deze zilveren metalen opbergmand van Esschert Design vinden wij ook heel erg gaaf. De draadstaal-look is ook weer helemaal hip!

opbergen

Esschert Design opbergmand

Opbergkisten zijn ook weer helemaal terug van weggeweest. Misschien ben je de oude, verweerde kisten alweer wat vaker tegengekomen, maar Woood heeft ook een hele mooie hippe variant op deze kist. Deze grenen kist heeft een hele mooie kleur die prachtig staat in een Scandinavisch interieur met pastellen. Het is officieel een speelgoedkist maar wij vinden dat je hier ook best andere spullen in mag opbergen!

opruimen-kist-woood

Grenen kist van Woood

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »