Opberg Design Voor Je Fles Wijn

Geplaatst op 07/12/2013 in Opbergen door

Als je een liefhebber bent van wijn dan kun je deze decembermaand weer volop genieten. We proosten en toosten er flink op los deze periode. Wat is er nou mooier dan een passend wijnrek aan de muur of op de kast, die jouw flessen wijn laat stralen!

5_goods_grape_1

Grape

Robert Bronwasser heeft het ontwerp Grape en Stack ontworpen voor label GOODS. Grape is een wijnrek geïnspireerd op een tros druiven en zwart van kleur, gemaakt van een superlichte en sterke kunstof. Ideaal voor het opbergen van wijnflessen en zelfs geschikt voor de meeste champagneflessen. Grape is op allerlei manieren te stapelen, er kan een mooie ‘muur’ van gemaakt worden.

stackwijn1

Stack

Het ontwerp Stack is een fantastisch opbergmeubel multifunctioneel en klein van stuk. Te gebruiken als bijzettafeltje en/of lectuurbak, maar ook geschikt voor het opbergen van flessen wijn of ‘ouderwetse’ langspeelplaten. Stack is zwart van kleur en uit één stuk gemaakt van de superlichte kunststof EPP.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »