Voor De Fanatiekelingen: De Buitenkeuken

Geplaatst op 02/04/2014 in Naar buiten door

Kun je niet wachten tot je weer heerlijk buiten kunt eten? Lekker in de tuin, de BBQ aan. Ben jij echt fan van buiten eten, desnoods onder een kleedje? Heb je er dan wel eens aan gedacht om een buitenkeuken aan te schaffen? We hebben een paar mooie voor je gevonden en zetten die op een rijtje. En weet je, als je er nu al één aanschaft kun je er nog héél lang van genieten!

Barbecook Impuls 3.0

Met deze compacte compacte buitenkeuken kun je grillen voor zo’n 8 personen. De focus van de gasbarbecues van Barbecook ligt op genieten en het gemak van barbecueën. De Barbecook Impuls 3.0 heeft roestvrijstalen branders, een warmhoudrooster en een handige zijbrander.

Campingaz 3 Series Classic L

Deze buitenkeuken is alweer een stukje uitgebreider en groter dan de vorige. Op de Campingaz 3 Series is alles mogelijk, eieren bakken, vlees grillen… Op het warmhoudrek boven de grill kun je eten dat je nog even wilt bewaren handig neerleggen en met één druk op de knop start je de hele barbecue. Wat wil een mens nog meer?

Weber Spirit E-210 Original

Van Weber verwacht je natuurlijk veel, en naar ons idee kan deze buitenkeuken dat wel waarmaken! Ook de Weber Spirit E-210 Original is een wat compactere buitenkeuken. De werktafels zijn inklapbaar zodat hij alleen ruimte inneemt als hij gebruikt wordt. De Weber Spirit E-210 Original is voorzien van Flavorizers Bars, die ervoor zorgen dat de afdruipende vetten worden omgezet in rook, wat weer zorgt voor een echte barbecuesmaak. Hmm, dat willen wij wel graag even proberen!

 

Weber Spirit E-210 Original

€ 529,-

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »