Lola Glamour combineert design met vintage

Geplaatst op 13/05/2014 in Modern & Design door

Dat vintage spullen onmisbaar zijn in een interieur van nu is een bekend gegeven. Maar dat er een merk is dat meubels maakt waarin design en een vintage feel gecombineerd worden weet waarschijnlijk niet iedereen. Lola Glamour heet het merk van de Spaanse broer en zus Felix en Désirée. Wij zijn helemaal weg van hun meubels en willen jullie deze dan ook niet onthouden.

lola glamour kastje

Karakter

Lola Glamour staat voor originaliteit, kleur en design. De stijl van Felix en Désirée is heel herkenbaar, terwijl ieder meubelstuk zich wel duidelijk onderscheidt van de rest. De spullen lenen zich er niet voor om in een hoekje te worden weggezet, maar verdienen een prominente plek in jouw huis. De uitgesproken designs hebben genoeg karakter om je hele inrichting te dragen. Het merk probeert met ieder meubel iets te creëren dat vormen, materialen en kleuren herinterpreteert en dat lukt ze heel goed.

Lola glamour sideboard

Gebogen pootjes

Door het gebruik van gebogen pootjes en andere sierlijke details geven de stukken je het gevoel dat ze uit een eeuwenoud kasteel komen. Maar door het gebruik van hedendaagse kleuren en dessins passen ze heel goed in een interieur van nu.

lola glamour kastje Lola glamour eettafel

Kantoor

Lola Glamour heeft niet alleen fantastische spullen voor in huis, maar ook voor op kantoor. De boekenkasten en bureaus kunnen een onpersoonlijk en steriel kantoor omtoveren in een ruimte met een persoonlijkheid.

lola glamour boekenkast

Handgemaakt

De meubels worden allemaal met de hand gemaakt. Wanneer je liever een andere kleur wilt of de maat niet goed is, dan kun je dat doorgeven en wordt het meubel helemaal naar jouw wensen gemaakt.

lola glamour Stoel reina

Interieuradvies

Ben je net als wij groot fan van Lola Glamour en wil je weten hoe je de meubels van dit merk het beste tot hun recht kunt laten komen? Onze interieuradviseurs kunnen je hierbij helpen.

Deel dit artikel:

Nerina Vilchez

Nerina (1986) is journalist en heeft onder andere voor het ANP en SBS gewerkt. Ze is half Spaans en heeft de zuidelijke levensstijl en het temperament van huis uit meegekregen. Alle mooie kansen die ze krijgt grijpt ze aan. Ze denkt in mogelijkheden en oplossingen en zeker niet in beperkingen. Zo is zij een van onze bloggers geworden naast haar baan als journalist voor diverse ondernemersplatforms.

Lees hier alle blogs van Nerina Vilchez »