BRÅKIG Limited Collection Van Ikea

Geplaatst op 19/01/2014 in Accessoires door

Het begin van het nieuwe jaar, nieuwe ronde nieuwe kansen. Heb jij al goede interieur voornemens? Misschien is het thuis tijd voor wat verandering. Een frisse look. Ook met een wat kleiner budget kun je aan de slag, want IKEA komt weer met een nieuwe limited collection! BRÅKIG is binnenkort te koop.

Creatief collectief ArtRebels uit Kopenhagen heeft in samenwerking met IKEA deze collectie vorm gegeven. En zoals bij bekend Deens design zien we ook hier pastel kleuren en grafische vormen terug komen. BRÅKIG is, net als de vorige limited collections, een mix van nieuwe tijdelijke artikelen en een paar aangepaste IKEA klassiekers. Heerlijk, al die leuke en betaalbare items om je huis mee aan te kleden!

IKEA BRÅKIG

IKEA BRÅKIG

Mooie opbergdozen, stoeltjes, serviesgoed in Scandinavische kleuren. Het geeft je interieur binnen handomdraai een frisse look, je hoeft enkel accessoires toe te voegen aan je bestaande interieur en het resultaat zal er zijn.

IKEA BRÅKIG

IKEA BRÅKIG

IKEA BRÅKIG

Scandinavisch interieur met geometrische figuren, pastelkleuren en waarschijnlijk meer dan betaalbaar.

IKEA BRÅKIG

IKEA BRÅKIG

IKEA BRÅKIG

Wij hebben je hopelijk al een klein beetje enthousiast gemaakt, houd de website in de gaten want binnenkort kun je online deze prachtige collectie in huis halen.

De BRÅKIG collectie wordt in februari in de IKEA vestigingen in Nederland verwacht. Je moet dus nog even geduld hebben…

Bron: IKEA

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »