Hout In Je Badkamer, Een Goed Idee? Met Deze Houtlook Tegels Kan Het!

Geplaatst op 30/01/2014 in Baden door

Houten vloeren, de meesten vinden het prachtig. Een houten vloer maakt een woning al heel snel ‘warm’ en ‘gezellig’. Maar een houten vloer in je badkamer, meestal is dat een heel slecht idee. De meeste badkamers zijn toch wel gevoelig voor schimmels en als die eenmaal in hout gaan zitten heb je een probleem. Met uitzondering van enkele extreem dure tropische houtsoorten, is een houten vloer nooit een goede oplossing voor badkamers geweest. Toch is er een manier om een ‘hout-look’ in je badkamer te krijgen, namelijk met houtlook tegels.

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn het ‘gewoon’ tegels met een houtlook. Ze hebben de vorm van een houten plank en zien er ook echt zo uit. Wij hebben ze al even in het echt gespot en eerlijk is eerlijk, het lijkt écht echt. Ga je net aan de slag met je badkamer en ben je fan van hout, kijk dan zeker even mee naar deze inspirerende beelden.

Houtlook tegels, alleen op de vloer?

Je kunt je vloer met deze houtlook tegel betegelen, maar ook je muren of onderdelen accentueren met deze houtlook.

 

badkamer-houtlook-tegels

vtwonen tegel serie Wood Old Wood Sloophout look

badkamer-houtlook-tegels

Foto: Megategel

Net als gewoon hout zijn deze houtlook tegels er in allerlei verschillende kleuren en ‘soorten’.

 

badkamer-houtlook-tegels-vtwonen-wit

Foto: Eisinga Brands (tegel: vtwonen tegel serie Wood)

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »