Hoppa Naar IKEA: BRÅKIG Limited Collection

Geplaatst op 08/02/2014 in Industrieel & City door

Al een paar weken geleden hebben wij de nieuwste IKEA limited collection BRÅKIG besproken. En nu is het bijna zover,  deze prachtige spullen kun je nu echt in huis halen! Een geweldige collectie met pastelkleurtjes en leuke patroontjes. Deze collectie is een mix van Deens design, mode en kleur. De BRÅKIG collectie zit vol met slimme oplossingen. Deze leuke collectie is vanaf morgen te koop bij alle IKEA winkels, behalve in Delft.

Spannend dus, want je kunt de collectie met eigen ogen bekijken! De collectie is een samenwerking tussen IKEA en het kunstenaars collectief ArtRebels uit Kopenhagen. Zoals op de website van ArtRebels staat:

“The idea was to create a line of limited edition products inspired by the ArtRebels universe; cool, young, colourful, fresh, with a taste of Trailerpark music festival.”

Het idee werd door IKEA omarmd en zo ontstond deze gelimiteerde collectie die maar voor een korte periode te koop is bij IKEA. Het leuke is dat er ook items bij zitten die iedere servieskast, eettafel of keuken doen opvrolijken.

IKEA BRÅKIG Limited Collection:

IKEA BRÅKIG Limited Collection

IKEA BRÅKIG Limited Collection

Serviesgoed

Het serviesgoed wordt verkocht in 2-delige sets. Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast en vinden de kleurrijke printjes op servies helemaal te gek.

IKEA BRÅKIG Limited Collection

IKEA BRÅKIG Limited Collection

Pronken

Laat je mooiste servies zien op een dienblad met gave grafische print en gewaagde kleur. Leuk he, op dat krukje kun je stapelen met accessoires, dus niet alleen om op te zitten. Het is een oude bekende uit de IKEA collectie en word in een nieuw jasje gestoken, zoals deze FROSTA kruk die verkrijgbaar is in frisse pasteltinten

limitedcolbrakigikea01

Kleurrijk geheel

Pak uit met alle kleurtjes die je maar kunt vinden, deze nieuwste collectie is alles behalve saai. Het vrolijkt je huiskamer binnen no-time op en het hoeft bijna niets te kosten.

limitedcolbrakigikea03
Tafelblad | Onderstel (diverse kleuren)
limitedcolbrakigikea04
Stoelen (diverse kleuren)

Hippe werkplek

Druk aan de slag met je huiswerk of fijn aan het thuiswerken? Het kan vanuit een hele hippe bureauset, mooi in zijn eenvoud en heel vrolijk zijn de stoelen die beste per twee gecombineerd kunnen worden.

limitedcolbrakigikea05
Kussens (diverse kleuren en prints)

Accessoires

Heb je een bank thuis staan in effen kleurstelling? Wat erg begrijpelijk is en ben je toe aan wat kleur in huis? Kijk dan nog eens goed naar deze coole kussens, erg hip en voor een betaalbare prijs.

Dus, hoppa naar de IKEA! Want deze prachtige producten kun je goed gebruiken om je woon-, slaap- of werkkamer een boost te geven.

Vanaf nu kun je bij alle IKEA winkels terecht voor de BRÅKIG collectie (m.u.v. Delft). Wat vinden jullie van de nieuwe collectie? Wij zijn enthousiast en gaan deze hippe items in huis halen.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »