HAY Wat Een Leuke Stoel!

Geplaatst op 27/08/2013 in Industrieel & City door

Het gaat goed met Sebastian Wrong! De getalenteerde Britse ontwerper werkt nu samen met het Deense merk HAY. In een Georgian Townhouse in St. James’s Park werd de nieuwe designcollectie van Wrong for HAY gepresenteerd, en die voelde just very right.

WFH_ldf2013_hockney_serve_curve_low

WRONG FOR HAY is zowel een collectie als opzichzelfstaand merk en is tevens een samenwerking tussen het Deense merk HAY en de in Londen gevestigde designer Sebastian Wrong. De samenwerking debuteerde tijdens het London Design Festival van dit jaar, met een collectie items die varieerden van verlichting en keramiek tot stoffen, glaswerk en meubelen.

Wrong for HAY1

De productlijn schittert door eenvoud in vorm, knalt met kleur en is toegankelijk én vernieuwend. Wrong zegt hierover: ‘We can be experimental and sophisticated but also pragmatic,’ design met een doel dus!

WFH_ldf2013_trion_neu, bent wood mirror_pion_low

WRONG FOR HAY is gevestigd in Londen en borduurt voort op de tomeloze en creatieve energie van deze stad. Net als Londen zelf wil het merk blijven vernieuwen met verrassende ontwerpen, maar altijd met een juiste mix van creativiteit en toegankelijkheid, qua ontwerp en prijs. Helemaal niet verkeerd als je het ons vraagt!

Bron: Perscentrum Wonen

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »