Fresh Classic

Geplaatst op 17/02/2014 in Accessoires door

Hou je van een klassiek interieur maar geef je je meubelstukken graag een twist? We hebben iets gevonden dat dan zéker in jouw interieur past! Wat dacht je van dit ‘klassieke’ bijzettafeltje Fresh Classic van Zuiver? Eén ding is zeker: dit tafeltje valt zeker op!

zuiver--fresh-classic-bijzettafel

Fresh Classic: A touch of Louis Seize

De Fresh Classic is een hip bijzettafeltje dat gemaakt is van aluminium, in plaats van het standaard hout dat we vaak bij dit soort tafeltjes zien. Daardoor heeft het tafeltje ook net even een wat stoerdere look. Door deze mix van stijl / look / materiaal past dit tafeltje in een modern

interieur, maar zeker ook in een klassiek interieur. Zuivers Fresh Classic is er in verschillende mooie, opvallende kleuren (blauw, geel, groen). Want bijzettafeltjes hoeven alleen niet meer enkel functioneel te zijn, nee, ze moeten er ook gewoon mooi uitzien. Combineer verschillende kleuren met elkaar en/of zet ze verspreid door je huis. Misschien ook leuk als nachtkastje?

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »