Duurzame Houtkachel

Geplaatst op 27/10/2013 in Industrieel & City door

Eind oktober en nog geen winterjas gedragen. Dát kan zomaar omslaan, dit is immers Nederland! Ben je klaar voor een woeste herfst en een krakend koude winter?

Houtkachel

Als je op de Woonbeurs bent geweest heb je ‘m misschien gezien? De duurzame houtkachel van de firma Wanders? In samenwerking met Studio MOM bedachten ze dit mooie vuurtje, en eigenlijk meer als meubel dan als apparaat. Het is daardoor een strakke en speelse houtkachel geworden voor bijvoorbeeld een modern interieur. De Oak kun je helemaal zelf samenstellen. Er zijn verschillende haardmantels en de poten zijn er in verschillende materialen namelijk hout, beton of ijzer. Het is geen gróte jongen maar daardoor is het ook een perfecte houtkachel voor een kleine huiskamer.

Ben je in het “rijke” bezit van een blokhut of vakantiehuisje? Daar heb je vaak ook niet zo gek veel plaats maar ook daar zou de Oak houtkachel ideaal zijn voor de koudere seizoenen. Hout hakken in het bos, met koude handen én je gehakte hout naar binnen, koffie bij de haard… wij zien het voor ons.

Meer informatie op: Wanders.com

Bron: ShowHome

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »