DOUX: Slapen In Het Mainport Signature Bed

Geplaatst op 13/02/2014 in Modern & Design door

‘Slapen als in een hotel’, je begrijpt vast wat we bedoelen. In de meeste (goede) hotels heb je heerlijk zachte bedden (en handdoeken!). Heb je wel eens geslapen in het Mainport Design Hotel in Rotterdam? Het merk DOUX ontwikkelde speciaal voor dit hotel een Signature Bed, dat wat betreft comfort en uitstraling precies aansluit bij de wensen van het hotel.

Moet je nou helemaal naar Rotterdam om dat fijne bed uit te proberen? Nou nee! Want hoewel dit bed, het Mainport Signature Bed, exclusief voor het Mainport Design Hotel is ontwikkeld, kun je het nu ook gewoon bestellen voor bij jou in de slaapkamer.

Het bed is opgebouwd uit vier lagen; een boxspring, matras, matrastopper en een featherbed. De dubbele matrastopper -bestaande uit comfortschuim en het DOUX Featherbed- zorgt voor de juiste ondersteuning van het lichaam. Een donzen dekbed, kussenset en bijpassend luxe linnen hoort ook bij de hele set. Dat wordt heerlijk slapen!

 

DOUX-mainport-signature-bed2

DOUX

Dankzij jarenlange ervaring in de hospitality branche is DOUX expert op het gebied van luxueus en comfortabel slapen. In opdracht van hotel(keten)s ontwikkelt DOUX op maat gemaakte bedconcepten, waar het slaapcomfort stipt op nummer één staat.

Meer weten? Ga naar de website van DOUX, waar je ook proefslaaparrangementen kun je ook via de site boeken. Zin in een weekendje uitrusten? Boek een kamer in het Mainport Design Hotel in Rotterdam.

 

DOUX-mainport-signature-bed-10

 

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »