Dippen Maar!

Dippen Maar!

Geplaatst op 09/10/2013 in Accessoires door

Er is een nieuwe interieurtrend gaande, genaamd Dip-Dye; het onderdompelen van meubels, textiel en accessoires in een andere kleur. Je kunt deze trend overal op toepassen, een echt doe-het-zelf experiment. Je kunt je oude houten eetkamerstoelen eenvoudig in een nieuw jasje steken; dip de onderkant van de pootjes in een blik witte of fluor verf. Of schilder juist de hele stoel en laat de onderkant van de pootjes in de natuurlijke houttint.

Ook textiel kun je heel makkelijk pimpen, denk aan kussenslopen en theedoeken. De onderkant van de stof leg je in een dompelbadje, het liefst meerdere producten die een mooie verzameling vormen. Doordat de verf overloopt krijg je een mooie overgang in kleur. Je kunt ook meerdere kleuren toepassen. Wees creatief en ga aan de slag, dippen maar! 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »