Chillen Met Bloomingville: Hangstoel & Hangmat

Geplaatst op 20/05/2016 in Lifestyle & Landelijk door

Ben je al bezig geweest om je tuin of balkon lenteklaar te maken? Als je Mia Domo een beetje in de gaten hebt gehouden ben je al op de hoogte van de nieuwste tuintrends en ken je de nieuwe items van IKEA voor op kleinere balkons al. 

Bloomingville Hangstoel

Het Scandinavische merk Bloomingville heeft een prachtige, comfortabele hangstoel waarmee je de zomerse sfeer in je tuin of op je balkon helemaal compleet maakt. Door het mooie pastellen mint is deze hangstoel ook nog eens helemaal hip.

Droom lekker weg in deze heerlijke hangstoel, geniet van het zonnetje, van een kop thee of van een goed boek. Of allemaal tegelijk natuurlijk.

Bloomingville hangstoel-mint

Bloomingville hangstoel-zwart

Bloomingville Hangmat

Ga je liever nóg meer in de relax-modus, dan is deze hangmat zeker wat voor jou! Ook weer met het prachtige mint, dat past zeker goed in jouw tuin. Hou je niet van pastel of van mint, deze hangmat is er ook in het zwart-wit!

Bloomingville-hangmat-mint

Bloomingville-hangmat-zwart

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »