Cameo Collection Fedra

Geplaatst op 24/03/2014 in Industrieel & City door

We hebben je de laatste tijd een aantal recoloured tapijten laten zien, die van HK living en eerder die van Rozenkelim. Wat we nu hebben gevonden lijkt een beetje op deze recoloured tapijten, maar toch zijn ze net even anders.

Cameo Collection Fedra

De Cameo Collection van Louis de Poortere is een collectie geïnspireerd op traditionele Oosterse tapijten. De Fedra is een van de succesvolste tapijten uit deze collectie, en deze heeft nu een prachtige nieuwe kleur, namelijk een mooie pastellen (blauw, roze, groen en grijs). Houden wij wel van! De wollen tapijten zijn ongeveer 8 mm dik, voor een tapijt is dat helemaal niet zoveel. Daarom gaat dit kleed lekker lang mee en kun je hem goed onderhouden. Ook fijn; je struikelt er niet over!

Cameo-Collection-Fedra-lichen-green-vloerkleed

De groene ‘Lichen Green’

We hebben natuurlijk even voor je uitgezocht waar je zo’n gaaf kleed kan bestellen, dat kan via deze website. Heb je hem liever op zicht of wil je weten waar je het kleed in het echt kunt bekijken, ook dat vind

je op deze website.

Swedisch Granite 60 x 90 cm

€ 65,-

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »