Budget Wonen: Zo Doe Je Dat

Geplaatst op 30/03/2014 in Industrieel & City door

De economische tijden vragen om een beetje creativiteit als het gaat om je interieur. Immers, niet iedereen heeft een dikke portemonnee en kan naar hartelust spullen kopen om zijn huis een thuis te maken. Wil jij op een goedkope, creatieve manier aan de slag in je huis? Lees dan even mee, want we hebben wat leuke tips voor je. Voor budget wonen is het natuurlijk wel belangrijk dat je zelf even de handen uit de mouwen steekt.

De muren, ga je ze behangen of verven? Verven lijkt altijd de goedkoopste (en makkelijkste) oplossing, maar als je bij elkaar optelt wat je kwijt bent voor goede kwasten en rollers, goede verf, tape en een dekzeil zul je misschien versteld staan. Mooi behang vinden dat ook nog eens betaalbaar is lijkt al helemaal een onmogelijke klus. Dus wat doen we? We pakken een oud, groot stuk textiel dat kan dienen als wanddecoratie. Van aardappels of van hout kun je zelf stempels maken om een echt kunstwerk voor aan je muur te maken.

Heb je een deur over? Van een deur maak je heel gemakkelijk een gave tafel of een mooi bureau! In deze blog lees je hoe je dat precies doet.

Kun je een beetje goed tekenen? Met een porselein marker tover je je standaard (IKEA) servies zó om in een prachtig persoonlijk servies. Je kunt gaan voor witte borden, maar borden in een leuk kleurtje kan uiteraard ook.

budget-wonen-servies-porselein-stift-zelfmaken

Foto: 20kvadrat

Pallets zijn natuurlijk een prachtig budget product en je kunt er nog eens álles mee maken. In deze blog zie je daar wat gave voorbeelden van. Pallets tik je (via Marktplaats bijvoorbeeld) goedkoop op de kop en ze zitten al heel stevig in elkaar. Een bed heb je er zo van gemaakt!

Bron: vtwonen

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »