Behang De Boel! Drie Nieuwe Behangtrends

Geplaatst op 22/02/2014 in Accessoires door

Behang is terug van weggeweest! Nouja, eigenlijk was het nooit helemaal weg. Behang is dé ideale manier om je interieur een persoonlijke touch te geven. Behangen is natuurlijk iets moeilijker en iets meer werk dan je muur een likje verf geven, maar het effect is daar dan ook zeker naar! Ga je voor behang, dan zijn er op dit moment drie trends, grafische patronen, leerlook en goud kleurig behang.

Grafische patronen

Grafische patronen zijn echt weer helemaal happening. We zien deze patronen vooral terug in Scandinavische interieurs. Ook de limited collection BRÅKIG van IKEA speelde heel goed in op deze trend. Wil je echt voor deze trend gaan, denk dan eens aan een muur met een grafische print. Zoals we van het Scandinavische Ferm living mogen verwachten, heeft dit merk een aantal heel mooie behangen met grafische prints.

 

Leerlook

Behang met een leerlook, dat klinkt heel heftig. En dat is het eigenlijk ook! Maar wij vinden dat als je de keus hebt gemaakt om voor een behangetje te gaan, je er dan ook écht voor moet gaan. Dit cognackleurige behang van Arte Murogro vinden wij echt heel erg mooi. Het geeft je kamer gelijk een heel chique uitstraling waardoor je met andere accessoires en meubels rustig aan kunt doen.

Goudkleurig behang

Ook op de goud-trend springt Ferm heel goed in met dit mooie goudkleurige behang. Dit behang oogt ruig op een rustige manier. De combinatie van het goud met de print maakt dit behang heel bijzonder. Het is dan ook eigenlijk zonde om iets opvallends aan een muur met dit behang te hangen. Kies voor kleine objecten die het behang accentueren.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »