Koraal Is Het Helemaal

Koraal Is Het Helemaal

Geplaatst op 11/07/2013 in Accessoires door

De vrolijke kleur koraal geeft je interieur een flinke oppepper. De roze-oranje pasteltint is zonnig en vrolijk, het is een kleur die je blij maakt en het in bijna elk interieur goed doet. Is jou interieur basis gekleurd met wit en grijs? Dan is koraal de perfecte kleur om mee te combineren. Haal mooie kussens in verschillende texturen in huis, ze zullen je bank gelijk opfleuren.

Wil je het subtiel aanpakken? Het is niet noodzakelijk om gelijk wanden te sausen in deze trendkleur. Ook minimalistische koraal kleurinjecties doen wonderen. Door het plaatsen van schilderijtjes, teksten op de muur en foto’s vast te zetten met koraal tape creëer je een vrolijke toon in de woonkamer. Durf de kleur wel door te zetten in huis, dus niet te voorzichtig zijn met doseren.

 Koraalrood_ensuus2    Koraalrood_maisonbelle2
Koraalrood_ikeakastje   Koraalrood_maisonbelle3      Koraalrood_maisonbelle

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »