Glamour Kerst Feest

Geplaatst op 12/12/2013 in Accessoires door

Hou je van glitter en glamour? Dan kun je deze kerst uitpakken met alles wat blinkt en een goudgloed heeft. De frisse en optimistische glamoursfeer waarin de trendkleur goud helemaal centraal staat, is de meest opvallende kersttrend dit jaar.

Glanzende oppervlakken en schitterende stoffen zorgen voor een uitgelaten feestje! Combineer verschillende glansrijke stoffen en kleuren met elkaar, geef je interieur een luxe uitstraling met veel kaarsen, opvallende kussens, bonte plaids en een uitgedoste diner tafel.

 

Perscentrum Wonen - wehkamp.nl kaarsjesFoto: wehkamp.nl

 

GOUDKOORTS: Een glaasje champagne in de sneeuw: daar denken we aan wanneer we ons huis in kerstsfeer decoreren! De sprankelende zacht gouden kleur van de feestelijke drank is dé trendkleur voor deze kerst. De subtiele tint springt extra in het oog op een sneeuwwitte basis. Met gouden kerstballen, kussens, tafellopers, kandelaars en servetringen maak je het interieur klaar voor een kerstfeest in stijl!

Binnen deze kersttrend worden de donkere dagen licht en modieus door goud te combineren met kerstdecoraties, vaasjes en windlichten in pastelblauw, mint en zeeschuimgroen zoals in de kerstcollectie van wehkamp.nl.
Net dat beetje bling maakt de in wit gedekte tafel feestelijk: de vlammetjes van de metallic kaarsen fonkelen in het glanzend gouden keramiek en zorgen voor een intieme, gezellige beleving.  Niet over-the-top maar een sprankelend winterwonderland om bij weg te dromen!

 

Perscentrum Wonen - wehkamp.nl keuken - niet rechtenvrijFoto: wehkamp.nl

 

VOORPRET: Voordat we aan tafel gaan, wordt er uitgebreid gekookt! Verzamel familie en vrienden in de keuken terwijl het drie gangen diner bereid wordt en vergeet die daarom niet te versieren. Dit is een goed moment in het jaar om het servies een feestelijke update te geven met borden, kopjes en andere benodigdheden in trendkleuren goud, babyblauw en wit.

Wanneer het diner bijna opgediend kan worden, is het tijd jezelf in het goud te steken. Want ook op modegebied staat deze trendkleur tijdens de feestmaand centraal: met een gouden jurk of gouden sieraad en een goudkleurig pochet voor de heren maak je het weelderige plaatje af.

 

Perscentrum Wonen - H&M Home goud op tafelFoto: H&M Home

 

BESCHEIDEN PRACHT EN PRAAL: Het huis injecteren met een toefje glamour is makkelijk: voorzie de kamers van wat glitter in de vorm van pailletten, glanzende stof en fonkelende metallics. Goud laat zich voor kerst prachtig combineren met zilver, messing en koper. Met al deze metallic accenten krijgt de gedekte tafel meer allure.

Laat het interieur baden in luxe met kraakhelder wit tafellinnen en witte kussens van nepbont en kant verspreid door de rest van het huis. Het letterlijke middelpunt op de tafel is een tafelloper van gouden pailletten van H&M Home. De zacht gouden glans doet denken aan champagne, de glinstering van pailletten aan subtiele champagnebubbels.

Bron: Perscentrum Wonen

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »