Black & White Kerst Feest

Geplaatst op 20/12/2013 in Accessoires door

0a112e452d9760d61f4ba5e073fb20dcVind je de groene kerstboom al kleurrijk genoeg? En combineer je niet graag met allerlei kleuren? Houd het dan bij Black & White, een moderne Kerstmis zonder al teveel kleuren, glimmers en glitters.

Dat een modern, zwart-wit interieur niet saai hoeft te zijn, kunnen wij je bewijzen. Een zwart-witte basis in je interieur is een goede keuze, omdat deze elementaire kleuren elkaar fantastisch aanvullen. Het luchtige wit in combinatie met het absorberende zwart zorgt voor een unieke contrasterende combinatie. De leefruimte krijgt een stoere uitstraling en oogt ruimtelijk.

De combinatie van zwarte en witte decoratie is erg stijlvol en chique, het grote contrast tussen deze tinten is spannend genoeg voor een geslaagd kerstfeest. Laat je inspireren door de sfeervolle foto’s die wij voor je hebben geselecteerd.

 

afc8f4ff119c517ae5364d1b85f2f66f

d308cd6f3924c21d97fa02d6049bfad7

Hout toevoegen in je Kerst interieur kan prima eigen gemaakte boom met versiersels van papier of een witte ladder tegen de muur.

e95d7ce9cfe8ff28d785f5a344de554b

Pimp je kerstballen met met een zwart-wit touwtje en vlaggetje met grafische print, de kerstboom afbeelden op de bal kun je gemakkelijk zelf maken van papier.

f6d127883f92031386f6f61241e8c4cf

Alweer een zelfmaak-idee, nu met washi tape. Snel, leuk en simpel resultaat. Helemaal leuk voor in een zwarte lijst.

kerst zwart wit

Cadeautjes onder de boom mogen niet ontbreken, verpak ze met decoratief zwart-wit inpakpapier.

xmas

Knusse huisjes van hout, dennenappels en teksten van papier maken van je schouw een decoratief geheel.

kersttafel zwart wit

Heb je genoeg van dat bonte serviesgoed wat tijdens de feestdagen op tafel staat? Met deze moderne borden en mokken zet je de zwart-wit trend helemaal door.

kerstboom kaarten

Kaartje gekregen? Hang je mooiste kerstkaarten of bijzondere foto’s op aan de muur in de vorm van een kerstboom, creatief en snel gedaan!

kerst zwart wit

Grafische uitingen zoals letters en cijfers zetten de trend, deze 24ste is de dag voor Kerstmis en staat prominent afgebeeld in dit interieur.

kerstkaarten zwart wit

Ook de combinatie van meerdere teksten op een dressoir, om vrolijk van te worden.

kerst tafel

Decoratie in het zwart doet het altijd goed, zie hier een bijzondere kaarsenhouder met aan de muur een kerstster van karton gevouwen.

kaarsenhouder

Kaarsjes aan! Tijd voor gezelligheid met Kerstmis, deze uiting zegt genoeg!

kersttafel

Chique tafelaankleding doet het altijd goed bij de gasten, dus gebruik een zwart tafelkleed als basis en vul dit aan met witte servetten en veel glaswerk.

Deze inspiratie hebben wij voor jou gevonden op Pinterest en Eenigwonen

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »