De Leukste DIY Kerstbomen

Geplaatst op 21/12/2013 in Accessoires door

Werkelijk we kunnen er geen genoeg van krijgen. Die leuke inspiratie op het web over de Kerst en alle decoratie dingetjes er omheen. Heerlijk, het is nog nooit zo hip geweest thuis helemaal uit te pakken met je zelf gemaakte decoratie. Nog even op de valreep wat hippe doe-het-zelf (DIY) items, voor een geslaagd kerstfeest!

Een mooie volle Kerstboom met die heerlijke geur is natuurlijk niet te overwinnen, maar eigelijk is een zelfgemaakte boom net zo leuk! We laten je een aantal super leuke bomen zien, zelf gemaakt en makkelijk weer op te ruimen. Heb je deze dagen voor Kerst nog tijd over? Decoreer dan je muur met een hippe DIY Kerstboom!

ChristmasTrends_FauxTrees_1

Sweet Paul Magazine

ChristmasTrends_FauxTrees_2

Free People

ChristmasTrends_FauxTrees_3

101 Woonideen

ChristmasTrends_FauxTrees_4

Sköna Hem

ChristmasTrends_FauxTrees_5

Down to the woods

ChristmasTrends_FauxTrees_6

Silvia Radmakers Styling

ChristmasTrends_FauxTrees_7

Kotivinkki

ChristmasTrends_FauxTrees_8

StudioDIY

ChristmasTrends_FauxTrees_9

BijzonderMooi

Heb je je boom al staan en geen tijd meer voor deze creatieve bomen? Bewaar dan de afbeelding van jou lievelingsidee en gebruik hem volgend jaar!

Wij wensen je alvast een heel fijn Kerstfeest toe!

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »