Stoelendans Bij Zuiver: Louix

Geplaatst op 11/02/2014 in Industrieel & City door

Zuiver is één van onze favoriete merken. Wat we zo leuk vinden aan Zuiver is de diversiteit van de producten; opvallende designs, verschillende kleuren en het combineren van materialen, prachtig!

Eerder schreven we al over de nieuwe stoel OMG van Zuiver. Daarmee werd deze topper eigenlijk een beetje voorgetrokken, want Zuiver heeft nog een aantal nieuwe stoelen in de collectie. Deze week zullen we je al deze prachtige stoelen laten zien.

Vandaag in de spotlight: Zuiver Stoel Louix

Louix – het klinkt alleen al mooi – is de perfecte mix van oude, industriële elementen en moderne materialen. Die combinatie maakt deze stoel heel speciaal en opvallend; eigenlijk heel kenmerkend voor Zuiver. Met deze stoel in huis is je interieur nooit saai! Wij zien deze stoel al helemaal voor ons in een Scandinavisch interieur.

Stoel Louix is eigenlijk door het hele huis prachtig. Schaf er meerdere aan en schuif ze aan je eettafel, of zet er één neer en gebruik deze als basis voor een opvallende hoek in je woonkamer. Vooral de grijze variant met armleuningen is erg geschikt voor dat laatste. Door de natureltinten van de stoel past hij eigenlijk in elk interieur.

Wil je een Louix met of zonder armleuningen?

Zonder armleuningen is Louix verkrijgbaar in het wit en in het zwart. De zwarte stoel heeft een nog iets stoerdere uitstraling doordat het houten gedeelte wat donkerder is. We weten eigenlijk niet welke we mooier vinden. Gelukkig is het ook heel leuk om de stoelen met elkaar te combineren!

 

ga je voor een zwarte, witte of grijze Louix?

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »