Zuiver Stoel OMG Met Zitcomfort

Geplaatst op 04/02/2014 in Thuis werken door

De OMG stoel van Zuiver heet niet voor niets: OMG. Wanneer je er in gaat zitten en eens lekker ontspant, zul je niets anders willen roepen dan “OMG!”. De zachte zitting, de leuke kleur en het stevige stalen frame maken de Zuiver stoel OMG tot een absolute musthave. Deze stoel laat zich bovendien makkelijk combineren binnen iedere woonstijl en met iedere eettafel.

De kracht van de eenvoud hebben ze bij Zuiver goed begrepen (en uitgevoerd). Simpel maar goed en dat is de werkelijke kracht van de OMG stoel. Buiten de geweldige uitstraling om, heeft deze stoel ook nog eens een geweldig zitcomfort. De stoel omarmt je en zorgt voor een actieve houding, geschikt voor aan de eetkamertafel of in de werkruimte rondom een grote tafel.

OMG! Dat zit lekker!

 

Het uiterlijk en het zitcomfort maakt de stoel geschikt voor diverse woonstijlen, zoals Modern & Design, Puur & Origineel en Stijlvol & Klassiek.

In meerdere kleuren te verkrijgen:

Voel je je ook zo aangesproken door het eenvoudige maar krachtige ontwerp van deze stoel? Dan is er goed nieuws voor je. De stoel is namelijk beschikbaar in zes verschillende kleuren, waaronder ook de neutrale grijs tint. De kans is klein dat deze stoel niet in jouw interieur past!

Het Zuivere OMG-effect

Terug naar de naam… De betekenis van de afkorting ‘OMG’ kun je zelf waarschijnlijk wel invullen. Bij Zuiver, het merk achter deze stoel, stond men zelf ook te kijken van het eindresultaat: een verbazingwekkend ontwerp gecombineerd met ongekend zitcomfort.

En, voor welke kleur ga jij?

Zuiver OMG Stoel - Grijs

€ 139,-

Bestellen

Zuiver OMG Stoel - Groen

€ 139,-

Bestellen

Zuiver OMG Stoel - Blauw

€ 139,-

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »