Kleuradvies Voor Je Interieur: Durf Met Geel

Geplaatst op 14/01/2014 in Tafelen door

Is je woonkamer toe aan een likje verf? Of heb je nog een leuk meubeltje staan dat een kleurtje kan gebruiken? Eerder hadden we het al over rood. In deze blog beschrijven we de kleur geel. Wat doet deze kleur cialis heart problems voor jouw woonkamer? Deze kleur heeft een eigen betekenis, net als alle andere kleuren. Wat doet deze kleur met je woning en in wat voor opzicht heeft het een relatie met je persoonlijkheid. Geel staat voor opbeurend, gelukkig, licht, helder, stimulerend, intelligent, opgeruimd, optimistisch en helder denkend. Deze vrolijke kleur wordt geassocieerd met de intellectuele kant van je gemoed en met expressie van gedachten. Voor onze ogen is geel de moeilijkste kleur om te zien, kan krachtig zijn als er te veel van wordt gebruikt. In een gele ruimte kunnen optimistische mensen hun kalmte verliezen. Ons kleuradvies: gebruik geel dus beperkt in een interieur .

Geel als accentkleur in de accessoires. Foto’s: designsponge, Camilla Tange

Gele kast sildenafil 20 mg van Ikea. Foto: Bart Brusse

http://sildenafil-20mgtablet.com/

Een muur, deuren of de haard geel verven. Foto’s: rowhousenest, Chez Larsson, apartmenttherapy

Geel is sildenafil citrate 50 mg india een kleur die vrolijk maakt en aan de lente en zomer doet denken. Van oker, mosterd en citroen tot zacht en pastel, geel is er in vele kleurvarianten. Ga je voor een klein geel accent of durf je een hele muur of zelfs je hele keuken van geel te voorzien? Meer kleuradvies? Dat kan: laat een van onze interieuradviseurs bij je thuis komen.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »