Hippe Stationery Shop

Geplaatst op 30/11/2013 in Thuis werken door

stempels en inkt

 

Vind je het heerlijk om thuis te werken aan een scrapbook vol waardevolle foto’s en herinneringen? Dan kunnen wij je aanraden even de website van Studio Stationery te bezoeken, hier vind je namelijk alles voor je crea-bea bezigheden. Tegenwoordig stempelen we onze agenda’s vol, of versieren we de cadeautjes met de meest hippe taps in felle kleuren en dessins.

Studio Stationery is gevestigd in Sneek en heeft een pop-up store in Haarlem. Je kunt dus zelf een kijkje nemen in het assortiment van deze super hippe en vrolijke verzameling stationery en papierwaar van over de hele wereld.

Maar natuurlijk ook online kun je de meest leuke notitieboekjes, memoblaadjes, stickynotes, deco tape, cotton tape, masking tape, paperclips, bookmarks, heel veel stickers, agenda’s en planners vinden.

 

1234036_562723953781902_1825474185_n

kaarten

stemp2

winkel

winkel2

stemp3

Ben je net zo enthousiast als ons? Ga dan gelijk even naar de website van Studio Stationery.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »