Bureau Van Schragen

Geplaatst op 05/01/2014 in Tafelen door

Nou laten we jullie natuurlijk graag de mooiste designs zien om je eigen home office mee in te richten, maar we begrijpen dat design niet altijd even bereikbaar is. Daarom geven we net zo graag leuke en handige tips hoe je op een voordeligere manier net zo’n mooi bureau kunt aanschaffen of er zelf één maken.

Want wist je dat je met maar drie onderdelen al een originele en vooral persoonlijk bureau zelf kunt maken? Enige wat je nodig hebt zijn twee schragen en een tafelblad. En tja, dat tafelblad kan natuurlijk van alles zijn. NSMBL dacht daar net zo over en zette alvast een aantal inspirerende beelden op een rij. Kijk hier en kies jouw favoriete tafelblad.

Creëer je eigen bureau met behulp van schragen   | roomed.nl

Creëer je eigen bureau met behulp van schragen   | roomed.nl

Creëer je eigen bureau met behulp van schragen   | roomed.nl

Ga jij nu ook aan de slag om je bureau zelf te maken?
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »