Slaapkamer Kleuren: Grijs en Roze

Geplaatst op 20/01/2014 in Slapen door

Je slaapkamer… Niet alleen een plek om te slapen maar ook een plek waar je je even terug kunt trekken na een hectische dag. Zorg er voor dat je slaapkamer een rustige en relaxte sfeer uitstraalt. Laat dus geen strijkgoed en kleding rondslingeren die je er aan herinneren dat je nog de was moet doen of strijken.

Hou je slaapkamer zo simpel mogelijk en plaats alleen meubels die je ook echt nodig hebt en die in een slaapkamer thuishoren. Naast een heerlijk bed is het ook belangrijk dat het interieur van je slaapkamer je inspireert en je uitnodigt om er meer tijd door te brengen dan om alleen te slapen.

Laat je inspireren door deze slaapkamers in grijs en roze tinten en wie weet krijg je zin om je slaapkamer eens flink onder handen te nemen om zo je eigen welverdiende, rustgevende slaapkamer te creëren.

slaapkamers wit roze grijs

slaapkamers met wit, roze en grijs

Durf te kiezen voor grijs

Vergeet vooral het bedtextiel niet! Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een grijs dekbedovertrek en kussenslopen in combinatie met een roze (knal) kleuren en prints geef je je slaapkamer een persoonlijk tintje. Tegenwoordig zijn er hele mooie dekbedovertrekken te verkrijgen en je kunt het zo duur of goedkoop maken als je wilt. Zolang het maar jouw plekje blijft waar jij volledig tot rust kunt komen.

slaapkamers met wit, roze en grijs

Grafische patronen

Verwerk ook grijs en roze op je muur, zo combineer je alles met elkaar en krijg je een mooie complete look. Deze grafische ruit-vorm is helemaal van deze tijd, in de gedempte kleuren past hij prachtig in de slaapkamer.

slaapkamers met wit, roze en grijs

slaapkamers met wit, roze en grijs

Love is in the air

Romantische kamers met veel bloemetjes, patroontjes en zacht bedlinnen. Vooral de zacht roze tinten doen het erg goed en maken de slaapkamer heel vrouwelijk.

slaapkamers met wit, roze en grijs

slaapkamers met wit, roze en grijs

slaapkamers met wit, roze en grijs

Aan de slag!

Wat dacht je er van om in je slaapkamer grijs aan te brengen door het gebruik van wit in combinatie met roze en grijs? Wij vinden grijs ook een erg geschikte kleur voor een rustige slaapkamer en combineer dat dan verrassend met roze. Nee, niet hard roze of neon roze maar zacht roze voor een rustgevende slaapkamer.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »