Retro Ledikantje

Geplaatst op 28/12/2013 in Accessoires door

Kinderkamertjes inrichten, het leukste om te doen als je in verwachting bent of als je voor je dreumes een nieuw kamertje wilt decoreren. Kif Kef is een leuke webshop welke retro, vintage en brocante meubeltjes zelf opknapt of daarna experimenteert.

De ledikantjes in de kinderkamer zijn erg stijlvol en combineren prima bij allerlei kleurtjes die jou aanspreken. Het is de stijl van de jaren 70 welke je weer helemaal terughaalt met deze ledikantjes. Kleed de kinderkamer stijlvol aan met oude koffers, mooie vloerkleden en grappige decoratie aan de muur.

Kif Kef ledikantjes voor de kinderkamer

Kif Kef ledikantjes voor de kinderkamer

Prachtige handgemaakte ledikant ontworpen door ”pruun.nl” en gemaakt van berkenmultiplex. Kan bijvoorbeeld gebruikt worden als sierlijk meubelstuk in de woonkamer en is geschikt voor de eerst maanden van je baby.

Kif Kef ledikantjes voor de kinderkamer

Kif Kef ledikantjes voor de kinderkamer

Heb je interesse in zo’n stijlvol uniek ledikantje? Bezoek de website van Kif Kef en laat je inspireren door nog meer leuke items.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »