Interieurstyling: Creatief Nachtkastje In Slaapkamer

Geplaatst op 12/01/2014 in Slapen door

Een slimme manier om je slaapkamer even een simpele make-over te geven is om die stoffige nachtkastjes weg te halen. Ja, ze zijn praktisch maar wel super standaard, dus vandaar het idee om de nachtkastje even te vervangen voor een ander meubel. Namelijk een stoel, heel simpel maar zeer doeltreffend! 

De stoel vervangt dus het nachtkastje om je wekker, boek, handcrème en andere onmisbare dingen op te leggen. Een stoel naast je bed biedt voldoende ruimte om al je spullen een plaatsje te geven en geeft een speels uiterlijk aan de slaapkamer. Met deze makkelijke interieurstyling-tip heb je binnen zeer korte tijd een nieuwe look in je slaapkamer gecreëerd.

Klassiek stoeltje met Chesterfield look bekleding. Prima voor in de Klassieke woonstijl.

Qua model is deze stoel erg bekend, het is de Thonet stoel welke veel in kroegjes wordt gebruikt. Erg mooi voor de Industrieel & City slaapkamer.

Deze houten stoel is degelijk en past perfect bij de Lifestyle & Landelijk look

Heeft de kringloop hem niet? Dan staat hij vast op zolder bij een familielid, deze authentieke stoel past perfect in de slaapkamer van de Puur & Origineel liefhebber.

Het wel bekende Eames stoeltje staat niet alleen leuk aan de eettafel, maar ook naast het bed is het een ware eyecatcher. Deze past perfect bij de woonstijl Modern & Design.

Misschien leg je vanaf nu je horloge en mobiel voor het slapen gaan op een stoel, in plaats van op een nachtkastje. Kies een stoel die het beste bij jou past; een luxe in stof uitgevoerde eetkamerstoel, een designklassieker van Eames of een oude schoolstoel bijvoorbeeld. Een stoel die de sfeer in je slaapkamer versterkt omdat hij precies de juiste uitstraling heeft.

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »