Tetris In Je Interieur Met Woood Stapelkast

Geplaatst op 24/01/2014 in Opbergen door

Wat is nou leuker dan zelf je kast in elkaar zetten? De Tetris van Woood is een set elementen waarvan je zelf je kast kunt ‘bouwen’. Je kunt de elementen zo stapelen als je zelf wilt, netjes naast elkaar of lekker gek en losjes. 

Tetris is verkrijgbaar in wit geborsteld hout en in eiken. Wij vinden het zelf het leukst om verschillende elementen met elkaar te mixen, zo krijgt je kast een heel stoere uitstraling. Het leuke aan Tetris is dat je, als je je opstelling zat bent, je zo iets nieuws in elkaar kunt zetten en dat je de elementen ook los kunt (bij)bestellen.

woood-tetris-stapelkast-sfeer-wit

Tetris is ook te gebruiken als roomdivider, handig als je niet zo’n grote (woon)kamer hebt!

woood-tetris-stapelkast-sfeer-deel

Heb je geen kast nodig? Je kunt van deze gave stapelkast ook gewoon een heel mooie eyecatcher maken door hem te vullen met vazen, beeldjes, fotolijstjes en decoratieve boeken.

woood-tetris-stapelkast-sfeer

 

Woood Tetris 1 element - Wit

€ 49,95

Bestellen

Woood Tetris 1 element - Eiken

€ 79,-

Bestellen

Woood Tetris 4 elementen - Wit

€ 199,-

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »