101 Karakters

Geplaatst op 13/11/2013 in Opbergen door

Met de lak van Histor geef je karakter aan alles van hout, metaal en kunststof. Daarom riep Histor Nederland op om te vertellen hoe je, met behulp van Histor lak, een exclusief Piet Hein Eek kastje karakter kan geven. Ruim 2000 creatieve Nederlanders gaven hun idee. 101 gelukkigen mochten op 9 november hun persoonlijke karakter tot leven brengen in de werkplaats van Piet Hein Eek. Met een beetje hulp van de Histor verfexperts en een aantal handige vierkante potten lak. 

Eerder hebben we het blanke kastje van Piet Hein Eek getoond in een blog. Maar nu zijn deze prachtige ontwerpen ontstaan, het is zeker de moeite waard om ze even te bewonderen.

Een Kastje

Bron: Show Home

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »