La La La Lamp Lab

Geplaatst op 07/03/2014 in Industrieel & City door

HK living heeft een nieuwe collectie en dat is ons zeker niet onopgemerkt gebleven. Dat is dan ook bijna onmogelijk met de felle en vrolijke kleurtjes van de nieuwe producten. Gister lieten we je al het knalroze tapijt Oververfd zien en vandaag willen we je graag een ander hip item dat nét even anders is laten zien. 

HK Living Lamp Lab

Pendant of pendel lampen zijn het helemaal! Al een tijdje zien we dat veel merken met een eigen variant van deze hippe lamp komen. Daarin wordt gevarieerd in kleur of grootte, maar het principe blijft hetzelfde; een minimalistische maar toch erg opvallende lamp. HK living komt nu ook met een variatie op de pendel, namelijk de lamp Lab. Lab heeft een prachtige industriële vormgeving die dus heel mooi staat in een industrieel interieur.

Lamp-Lab-HK-pendel-zwart

Zwarte lamp Lab

De lamp Lab is er in twee varianten: met pendel en met stekker. Zo kun je er altijd wel een goed plekje voor vinden. Daarnaast is de lamp in maar liefst zes kleuren verkrijgbaar, waaronder een bronzen en een koperen variant. Vooral deze laatste twee vinden wij zelf erg mooi, koper is natuurlijk helemaal in. Hipper wordt het niet!

 

Lamp-Lab-HK-pendel-brons Lamp-Lab-HK-pendel-koper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »