Hang Op Aan Een Gaatjesboard

Geplaatst op 26/12/2013 in Koken door

Je herkent het misschien wel, een huis vol spullen. Erg leuk om te tonen maar je kunt het lang niet allemaal kwijt, dus belandt het vaak in de kast. Een handige manier is om het te tonen op een gaatjesboard, welke je bij de bouwmarkt kunt kopen en super snel in je lievelingskleur kunt verven.

Een handige manier om je spullen te organizen is gebruik maken van het bord om je spullen aan op te hangen. Gaatjesboard is ideaal voor in de keuken, schuur, werkkamer of om je tassen en accessoires aan op te hangen. Door haakjes in de gaatjes te steken kun er van alles aan kwijt.

gaatjesboard keuken

gaatjesboard keuken

Keuken: Alle producten die je nodig hebt zoals pannen of keukengerei of gewoon prachtig zijn voor in de keuken hang je op aan het gaatjesboard. Leuk is om de borden te verven met krijtverf, zodat je met een krijtje de producten kunt aangeven.

gaatjesboard knutselspullen

gaatjesboard kantoor

gaatjesboard organizing

Hobbyruimte/thuiswerkplek: Al die knutsel en frutsel spullen die je hebt verzameld, zoals: scharen, lint, tape en dergelijke hangen prachtig op een gaatjesboard, leuk in een knallende kleur of gewoon wit voor meer rust. Vul het bord met haakjes om al je spulletjes kwijt te kunnen.

gereedschap ophangen gaatjesboard

gaatjesboard tuinspullen

gereedschap gaatjesboard

Werkplek/garage: Al je gereedschappen handig en geordend opgeruimd, je zult zien dat je werkruimte er super gestyled uit ziet met een gaatjesboard, zet er een werkblad of tafel onder zodat je snel aan de slag kunt gaan.

gaatjesboard sieraden ophangen

gaatjesboard accessoires ophangen

gaatjesboard sjaals ophangen

Voor al je accessoires: Kettingen, oorbellen sjaaltjes en tassen ze zijn te mooi om te verbergen in een laatje, geef ze een gaatjesboard die je in een leuke kleur schildert. Hang al je accessoires geordend op en draag elke dag een ander setje. Het voordeel van gaatjesboard is dat je kunt zien wat je hebt en niet alles door elkaar ligt.

Je kunt het gaatjesboard verven of er een mooie lijst omheen maken, om het beter in de ruimte te laten passen.

Foto’s: Eenigwonen

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »