House Doctor: DIY Hanglamp

Geplaatst op 17/04/2014 in Accessoires door

House Doctor DIY Hanglamp

House Doctor DIY Hanglamp

Dat we bij Mia Domo een beetje fan zijn van het merk House Doctor dat wist je al. Ze weten kwaliteit en sfeer goed te combineren in een collectie decoratieve woonaccessoires. Variërend van muurdecoratie, vazen tot mooie lampen. Allemaal gave producten die jouw interieur verrijken. Vandaag willen we de DIY Hanglamp graag even uitlichten voor je.

De kracht van deze DIY Hanglamp van House Doctor is zeker weten het design. Een unieke lamp die bestaat uit 12 glazen ballen die boven de eettafel direct alle aandacht op zal eisen. Prominent aanwezig in de ruimte is hij. Natuurlijk kun je hem ook boven een bijzettafel naast de bank hangen als eye-catcher midden in jouw woonkamer. Wat eigenlijk geldt voor de hele collectie van House Doctor geldt ook écht voor deze lamp: hij past in elk interieur. Of je nu een moderne of een landelijke inrichting hebt of toch meer gaat voor de industriële look. Deze prachtige hanglamp van het typisch Scandinavische merk House Doctor is zeker op zijn plek bij jou in je huis.

Hangt deze lamp binnenkort bij jou thuis? Stuur ons dan zeker even een foto toe!

Deel dit artikel:

Mia Domo Redactie

Naast onze gastbloggers schrijven wij natuurlijk ook namens de redactie regelmatig blogs. Heb je suggesties of ideeën voor onderwerpen waarover we echt moeten schrijven? Laat het ons dan weten!

Lees hier alle blogs van Mia Domo Redactie »