Brabantia Retro Bins

Brabantia Retro Bins

Geplaatst op 15/07/2016 in Accessoires door

Zoals we je al eerder melden, is pastel het helemaal. IKEA komt met BRÅKIG, een limited collection met veel pastellen en ook het Deense merk Muuto heeft hele mooie items met pastellen. Deze pastellen passen prachtig bij de trend van het Scandinavische wonen die we steeds vaker

zien.

Is jouw keuken ook al voorzien van pastellen?

In de keuken zien we steeds vaker accentkleuren op één muur (of een gedeelte daarvan). Een accentkleur mag en kan alles zijn, als het maar opvalt. Ga je voor pastel in de keuken, dan mag zo’n vernieuwde Brabantia Retro Bin zeker niet missen! De pedaalemmers, met Motion Control, openen en sluiten geruisloos en zijn, zoals je van Brabantia verwacht, gemaakt van robuuste en duurzame materialen. De coating is kras- en slijtagebestendig.

Brabantia Retro Bins

 

brabantia-retro-bins

  De Brabantia Retro Bins zijn er in verschillende kleuren, zoals Mint, Pink en Dark Blue, allen met een mooie matte finish. Uiteraard is er ook een wat neutralere Almond of een opvallende rode of zwarte. Grappig detail van deze pastellen prullenbakken is het hengsel in een opvallende, contrasterende kleur.

Voor welke Retro Bin ga jij?

Dark Blue - Groot 30 liter

€ 114,85

Bestellen
Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »