Scent&Blend Geurbranders

Geplaatst op 21/01/2014 in Accessoires door

Eerder verscheen op Mia Domo al een blogpost over de verschillende manieren waarop je een geur kunt verspreiden in je interieur. Vooral heerlijk op dagen dat het eigenlijk iets te koud is om je huis even goed te laten luchten, zoals nu. Dan zijn geurbranders de ideale oplossing.

Ken de systemen met deelbare waxtabletten al? Met zo’n systeem kun je je eigen geur maken, want je doet kunt stukjes van verschillende tabletten bij elkaar doen en zo je eigen geur mixen. Precies zoals jij het lekker vindt dus. Het systeem werkt verder in principe een beetje zoals ‘gewone’ geurbranders; de geur wordt verspreid door een kaarsje te plaatsen onder de tabletten, scentcubes.

Naast een geurbrander ook een windlicht

Het merk Scent&Blend werkt met zulke scentcubes. Er zijn 8 verschillende standaardgeuren waarmee je dus eindeloos kunt mixen. Voor een ‘warme wintergeur’ kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Cranberry of Kaneel als basis. Wat wij vooral zo leuk vinden aan Scent&Blend is dat ze een heel leuk windlicht hebben waarin je je geur kan branden.

Met zo’n geurbrander haal je meteen een stylisch vormgegeven windlicht in huis, dat ook nog eens lekker ruimt. Perfecte combinatie, vinden wij.

 

De Scent&Blend Geurbranders vind je bij WoonExpress

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »