Recoloured Persje

Recoloured Persje

Geplaatst op 16/10/2013 in Accessoires door

Vooral in de koude wintermaanden kan een mooi vloerkleed je woonkamer nét wat gezelliger, en niet te vergeten, wat warmer maken. Omdat vloerkleden vaak heel groot en dus sfeerbepalend zijn, kan het lastig zijn een te vinden die precies past bij jouw interieur. Een stoere dierenhuid (zie hier voor een diervriendelijke versie) of toch liever een klassieke Pers?

vloerkleed-tapijt-recoloured-rood

Originele Perzische tapijten

Deze recoloured tapijten van Rozenkelim zijn originele Perzische tapijten uit Turkije die geschoren worden en gebleekt, waarna ze een nieuwe, hippe kleur krijgen. Daardoor is er altijd wel eentje die in jouw interieur past. Op de website van Rozenkelim staan alle beschikbare tapijten. Zie je jouw droomtapijt er tussen staan? Bestel hem snel want elk tapijt is uniek!

Vloerkleed-tapijt-recoloured-geel

Deel dit artikel:

Evelyne Bok

Evelyne Bok (1985) geboren in het Friese Sneek heeft een passie voor ontwerpen en huizen inrichten. Nadat zij haar 4 jarige MBO opleiding Cibap (Ruimtelijke vormgeving; winkelinrichting en standbouw) te Zwolle in 2006 afrond, begint ze in Utrecht aan de Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Industrieel Product Design. Deze wordt succesvol afgerond in 2010.

Lees hier alle blogs van Evelyne Bok »