Geur In Je Interieur

Geur In Je Interieur

Geplaatst op 07/11/2013 in Accessoires door

Het reukvermogen is het meest gevoelige zintuig van de mens. Het waarschuwt ons voor gevaar (de geur van bedorven kip) en speelt een grote rol in de keus van je partner. Geen wonder dat we het de laatste tijd steeds belangrijker vinden dat het in ons huis ook lekker ruikt. Vooral in de winter, wanneer je veel binnen zit, is het fijn om een geur in je interieur te hebben die echt bij jou past. Je kan dat op verschillende manieren doen.

Een appeltaart de oven in schuiven zorgt natuurlijk voor een heerlijke geur, maar misschien is deze optie niet helemaal geschikt voor mensen die aan de lijn doen. Bovendien is het bakken van een appeltaart elke dag nogal een opgave. Een makkelijkere optie is een geurverdamper in het stopcontact pluggen. Jammer alleen dat deze geuren vaak een beetje chemisch aandoen en je er snel gewend aan raakt. Van wierrook moet je echt houden en om het uur spuiten met een grote AirWick spuitbus is ook niet heel gezellig. Lastig? Helemaal niet! Hier vind je vier manieren om een heerlijk warme wintergeur in je huis te creëren.

Optie 1: Sinaasappelschillen koken
Snijd de schil van een aantal sinaasappelen er een half theelepeltje kaneel doorheen. Doe dit in een pannetje met een beetje water en breng dit aan de kook voor een heerlijke warme wintergeur.

geur-kaarsen-kaneelOptie 2: Kaarsen met kaneel
Koop (goedkope) kaarsen en bindt er kaneelstokjes omheen. Staat ontzettend leuk en door de warmte geeft de kaneel geur af. Je kan ook kiezen voor een kaars die al een andere geur heeft, zodat deze mengt met de geur van kaneel.

Optie 3: Geurkaarsen of geuroliën 
Deze opties zijn natuurlijk wat bekender en vergen wat minder moeite. Bij Sissy-Boy Homeland hebben ze heerlijke geurkaarsen die ook écht lang meegaan. Ga naar één van de winkels en kies een geur die bij jou past.

Optie 4: Geurstokjes
Geurstokjes zijn stokjes die in een soort parfum staan waardoor de geur afgeven. De geurstokjes van Rituals staan heel mooi in je interieur en zijn er in veel geuren. Ze gaan ongeveer drie maanden mee. Niet vergeten ze af en toe om te draaien!

Optie 5: Lampe Berger
Het Lampe Berger systeem bestaat al sinds 1898 en is (eindelijk) in opmars in Nederland. Dit Franse systeem, dat vroeger in ziekenhuizen werd gebruikt, zuivert de lucht en laat een heerlijke geur na, die je uiteraard zelf kan kiezen. Lampe Berger heeft een speciale Winter Selection met onder andere Orange Cinnamon.

Breng geur aan in je interieur met Sissy-Boy Homeland, Rituals en Lampe Berger

Geurkaars 'Wood' van Sissy-Boy Homeland

€ 15,95

Bestellen

Geurstokjes 'Under a Fig Tree' van Rituals

€ 23,50

Bestellen

Lampe Berger Startset met 'Orange Cinnamon'

€ 39,95

Bestellen
Deel dit artikel: